Pametna javno-zasebna partnerstva, 16. marec 2017

Objavljeno: 14. 3. 2017 - Petra Ferk

Vabimo vas, da se nam pridružite na “Speed uPPP” delavnici o javno-zasebnih partnerstvih za lokalne skupnosti na temo “Pametna javno-zasebna partnerstva”, ki jo organizirata Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji v sodelovanju z Inštitutom za javno-zasebno partnerstvo dne 16. marca 2017  v Hiši Evropske unije Slovenija, Dunajska 20, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, je pa obvezna predhodna prijava. Število mest je omejeno. Prijavite se!

Delavnici v Ljubljani bodo sledile še delavnice v Novem mestu, Piranu in na Ptuju. Napovedi prihodnjih delavnic in program so objavljene na spletni strani Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji in spletni strani Inštituta za javno-zasebno partnerstvo.

Vse udeležence, ki imajo bodisi konkreten projekt ali idejo za projekt bodisi  zanimivo vprašanje, vezano na področje javno-zasebnih partnerstev, in bi želeli v razpravi s predavatelji ter udeleženci preveriti svoja izhodišča, dvome ali ideje, pozivamo, da nam svojo idejo sporočijo po elektronski pošti na info@pppforum.si. Ideje bomo vključili v program in jih obravnavali v okviru delavnice.

Več informacij o dogodku in prijave v programu, ki je dostopen tukaj.

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih