Javno-zasebna partnerstva od A do Ž

Objavljeno: 5. 3. 2020 - Boštjan Ferk

 

Agencija POTI organizira strokovni seminar z naslovom »Javno-zasebna partnerstva od A do Ž« na katerem bo predavala doc. dr. Petra Ferk, direktorica razvojnih projektov na Inštitutu za javno-zasebno partnerstvo.

Naložbeni načrt za Evropo glede izgradnje javne infrastrukture vpeljuje premik od njenega financiranja iz izključno javnih sredstev in subvencij v smeri javno-zasebnih partnerstev in finančnih inštrumentov. Na seminarju bodo zato podrobneje predstavljena javno-zasebna partnerstva, predstavljen bo njihov zakonodajni okvir s poudarkom na Zakonu o nekaterih koncesijskih pogodbah (ZNKP), različne oblike in modeli, postopek vzpostavitve javno-zasebnega partnerstva, podan bo tudi hiter vpogled v finančno perspektivo 2021-2027 in predstavljeno kombiniranje različnih virov financiranja za izvedbo projektov javno-zasebnih partnerstev.

 

Seminar bo potekal 18. marca 2020 v Ljubljani. Več informacij o dogodku in prijava na: http://www.agencija-poti.si/Izobrazevanje/Vsa-izobrazevanja/ArtMID/638/ArticleID/553/Javno-zasebna-partnerstva-od-A-do-%c5%bd

 

 

 

 

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih