JAVNO NAROČANJE – KAKO VZPOSTAVIMO DOLGOROČNA POSLOVNA PARTNERSTVA Z LOKALNIMI PONUDNIKI?

Objavljeno: 9. 10. 2020 - Boštjan Ferk

Partnerstva s ponudniki so v postopkih javnega naročanja ključnega pomena za vzpostavitev uspešnih nabavnih postopkov. V času krize, ko so dobave ovirane, pa je pomen lokalnih dobaviteljev, lokalnih ponudnikov in kratkih dobavnih verig, še toliko pomembnejši, zato je področje javnega naročanja treba obravnavati kot strateško orodje, ki nam bo omogočalo premagati trenutno situacijo.

Namen seminarja je predstavitev nabavnih tehnik, ki nam ob upoštevanju principov strateškega javnega naročanja in predpisov o javnem naročanju omogočajo, da vzpostavimo dolgoročna poslovna partnerstva z lokalnimi ponudniki.

Ob tem se boste na predavanju dotaknili tudi vprašanj vezanih na vpliv obstoječe krize na izvajanje sklenjenih javnih pogodb in možnosti, ki so v zvezi s tem na voljo naročnikom in ponudnikom.

Predavatelja: doc. dr. Boštjan Ferk in Nina Pekolj, univ. dipl. prav.

Datum: četrtek, 15. oktober 2020, od 9.00 do 12.30

Lokacija: TAX-FIN-LEX d.o.o., Železna cesta 18, Ljubljana

Več informacij na: https://www.tax-fin-lex.si/Dogodki/Izobrazevanje/a022ba24-5393-4993-b712-0956b48fa2f0?n=Javno_naro%C4%8Danje_-_Kako_vzpostavimo_dolgoro%C4%8Dna_poslovna_partnerstva_z_lokalnimi_ponudniki%3F

Vljudno vabljeni!

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih