SPLETNA DELAVNICA: Elektronski podpis v javnem naročanju (26. november 2020)

Objavljeno: 11. 11. 2020 - Petra Ferk

Ekipi S-Procurement in Inštituta za javno-zasebno partnerstvo vabita na praktično delavnico z naslovom: »Varno elektronsko javno naročanje«.

Elektronski podpis je ena od komponent varnega elektronskega poslovanja, ki zagotavlja varovanje celovitosti podatkov, vsebovanih v ponudbah, ter možnost identifikacije podpisnika. Elektronski podpis varuje podatke pred spremembami s kriptografskimi metodami, kar omogoča, da ima elektronsko prejeta ponudba dokazno vrednost, javni naročnik in ponudnik pa sta s tem pravno varovana.

Uvedba elektronskega javnega naročanja ne bi smela vplivati na znižanje standarda pravne varnosti!

Posledično in vezano na spremembo funkcionalnosti elektronskega podpisa v informacijskem sistemu S-Procurement, pripravljamo delavnico, na kateri vam bomo prikazali, kako bo potekala elektronska oddaja ponudbe v sistemu S-Procurement po uvedbi spremembe, predstavili bomo prednosti in pomen elektronskega podpisa v postopkih elektronskega javnega naročanja ter odgovarjali na vaša vprašanja. 

Delavnica je brezplačna za vse obstoječe in nove uporabnike informacijskega sistema S-Procurement! 

Delavnica bo izvedena on-line dne 26. 11. 2020, s pričetkom ob 9:00 uri za naročnike in ob 10:00 uri za ponudnike (predvideno trajanje: 45 minut).

Prijavo lahko posredujete preko elektronske pošte na naslov: barbara.cankar@pppforum.si najkasneje do 23. 11. 2020 do 16:00 ure. Na podlagi prejete prijave, vam bomo posredovali povezavo do spletne delavnice. 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

Ekipi
Inštituta za javno-zasebno partnerstvo in S-Procurement

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih