WEBINAR: Ali znate pravilno izpolniti ESPD?

Objavljeno: 15. 1. 2021 - Petra Ferk

4. februar 2021 od 9.00 do 9.50

Vabimo vas na spletno delavnico »Ali znate pravilno izpolniti obrazec ESPD?«, kjer bodo obravnavane najpogostejše zagate in napake pri izpolnjevanju ESPD obrazca tako na strani javnih naročnikov kot ponudnikov.

Ključni del prizadevanj za zmanjšanje bremen na strani javnih naročnikov in ponudnikov je enotni evropski dokument v zvezi z oddajo javnega naročila oz. ESPD. Nemalokrat pa se soočamo z nepravilno izpolnjenimi obrazci, ki posledično ne dosegajo svojega namena. Slednje je odraz pomanjkanja strokovnega znanja na strani ponudnikov ter nejasnih navodil za izpolnjevanje s strani pristojnih organov. Namen ESPD obrazca je zagotovo tudi zmanjšanje bremena na strani ponudnikov, saj naj bi nadomestil številna potrdila in lastne izjave, ki jih naročniki zahtevajo od gospodarskih subjektov. Pa je temu res tako?

Za naročnike, uporabnike platforme S-Procurement in ponudnike, ki imajo vključen PREMIUM + paket, je delavnica brezplačna.

Za ostale udeležence je cena spletne delavnice 49 EUR brez DDV.

Več informacij in prijave na info@s-procurement.si ali info@pppforum.si. Prijava je obvezna. Pred izvedbo delavnice bodo prijavljeni udeleženci prejeli povezavo do dogodka na spletni naslov.

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih