WEBINAR: Dopolnjevanje ponudb – kje so meje?

Objavljeno: 25. 1. 2021 - Petra Ferk

ZOOM: 4. marec 2021 od 9.00 do 9.50

Uporaba instituta spreminjanja, pojasnjevanja in dopolnjevanja ponudb v postopkih javnega naročanja je pogosto trn v peti, saj je meja med nedopustnim dogovarjanjem ter dopustnim posegom v že oddane ponudbe tanka. Naročniki se pogosto sprašujejo ali smejo v določenem primeru ponudnika sploh pozvati k dopolnitvi ponudbe oziroma kdaj je to njihova obveznost. Na drugi strani pa se ponudniki nemalokrat srečujejo z dilemo dopustnega posega v lastno ponudbo, saj je prekomeren poseg lahko razlog za izključitev le-te.

Vabimo vas na spletno delavnico “Dopolnjevanje ponudb – kje so meje?” na kateri bomo predstavili dopustne meje za uporabo instituta ter zahtevana ravnanja na strani naročnikov in ponudnikov. 

PROGRAM:

1. Splošno o institut dopolnjevanja, pojasnjevanja in spreminjanja ponudb

2. Dopolnjevanje ponudb v zvezi s podizvajalci in partnerji

3. Praktični primeri

Za naročnike, uporabnike platforme S-Procurement in ponudnike, ki imajo vključen PREMIUM + paket, je delavnica brezplačna.

Za ostale udeležence je cena spletne delavnice 49 EUR brez DDV.

Več informacij in prijave na info@s-procurement.si ali info@pppforum.si. Prijava je obvezna. Pred izvedbo delavnice bodo prijavljeni udeleženci prejeli povezavo do dogodka na spletni naslov.

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih