WEBINAR: eREVIZIJA IN UPRAVNI SPOR V JAVNEM NAROČANJU

Objavljeno: 9. 12. 2020 - Boštjan Ferk

S 1. januarjem 2021 je na področju uveljavljanja pravnega varstva v postopkih javnega naročanja postala obvezna uporaba portala e-revizija, zoper odločitve Državne revizijske komisije pa je dovoljen upravni spor. Vabimo vas na spletno delavnico NOVOSTI V PRAVNEM VARSTVU V POSTOPKIH JAVNEGA NAROČANJA, kjer bo obravnavan potek postopka pravnega varstva po novem, prikazane pa bodo tudi funkcionalnosti portala e-Revizija, ki je vzpostavljen za elektronsko izmenjavo informacij in dokumentov v predrevizijskem, revizijskem in pritožbenem postopku.

Delavnica bo v četrtek, 14. januarja 2021 od 9.00 do 10.00 ure. Vabljeni tako naročniki kot ponudniki v postopkih javnega naročanja.

Za naročnike, uporabnike platforme S-procurement in ponudnike, ki imajo vključen PREMIUM paket, je delavnica brezplačna.

Za ostale udeležence je cena spletne delavnice 49 EUR brez DDV.

Prijave so na elektronski naslov: barbara.cankar@pppforum.si do 13. januarja 2021, do 12 ure. Prijava je obvezna.

Pred izvedbo delavnice bodo prijavljeni udeleženci prejeli povezavo do dogodka na spletni naslov.

Udeleženci naj morebitna vprašanja, na katere bi želeli prejeti pojasnila posredujejo na elektronski naslov: barbara.cankar@pppforum.si do 13. januarja 2021, do 12 ure. Vprašanja so zelo zaželena, saj bomo tako lahko skupaj maksimalno učinkoviti.

Dodaj odgovor

KOMENTARJI IN VPRAŠANJA

Ni komentarjev.

Stran http://pppforum.si uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih